Prienų baseino statyba eina į pabaigą

0
1808

Lapkričio 25 d. Prienų r. savivaldybės meras A. Vaicekauskas, administracijos direktorė J. Zailskienė, vyriausioji architektė D. Joneliūnienė, Statybos ir ekonominės plėtros skyriaus vedėjas T. Žvirblys, vyriausioji specialistė L. Milkevičienė domėjosi Prienų baseino statybos darbų eiga.

Savivaldybės vadovai kartu su Prienų kūno kultūros ir sporto centro, rangovo UAB „Rūdupis“ vadovais bei specialistais apžiūrėjo baseino patalpas, aptarė baigiamųjų darbų detales, baseino priežiūros priemonių, vaizdo stebėjimo kamerų bei kito inventoriaus įsigijimo klausimus, statybos užbaigimo terminus.

Baseinas padalintas į atskiras erdves – pramogų, kurioje įrengtas baseinas vaikams su pakeliamu dugnu, sūkurinė vonia, taip pat baseino ir pirčių zona, kurioje trys pirtys (sauna, garų ir ifraraudonųjų spindulių) bei 25 m ilgio plaukimo baseinas.

Savivaldybės vadovai liko patenkinti darbų kokybe. Administracijos direktorė pažymėjo, kad nuolatinis bendradarbiavimas su rangovais ir specialistais leidžia rasti geriausius sprendimus, atsižvelgiant į erdvių funkcionalumą, interjero apdailos elementus, komfortą bei paslaugų prieinamumą kiekvienam gyventojui.

Savivaldybės meras pasidžiaugė, kad baseino statyba vyksta sklandžiai ir pagal terminus. „Tai bus šiuolaikinis baseinų ir pirčių kompleksas, pritaikytas plačiosios visuomenės poreikiams. Tikiu, kad jis taps nauju traukos objektu mūsų mieste“, – sakė meras.

Baseinas turėtų būti užbaigtas iki Kalėdų arba dar anksčiau, bet dėl karantino oficialų atidarymą, vandens ir pirčių malonumus, deja, reikės atidėti vėlesniam laikui.

Prienų r. savivaldybės informacija

Komentarai

komentarai