Informacija Prienų rajono daugiabučių namų, sodų, garažų, gyvenamųjų kvartalų bendrijų pirmininkams

0
1416

1Dėl projekto „Eu-justice forms in communities“ gerosios praktikos sklaidos

Lietuvos namų ūkių valdytojų asociacija „Linuva“ yra ne pelno siekianti organizacija, kuri vienija daugiabučių, sodų, garažų ir gyvenamųjų namų kvartalų bendrijas ir joms atstovauja. Asociacija šiuo metu vykdo projektą „Eu-justice forms in communities“, kurio tikslas yra kelti bendrijų pirmininkų juridinį kompetencijos lygį.

Nuo 2015-07-01 iki 2015-09-30 bus vykdomas projekto „Eu-justice forms in communities“ paskutinis (trečias) etapas – gerosios praktikos sklaida, kurio metu įvairių bendrijų pirmininkai galės nemokamai dalyvauti susitikimuose ir paskaitų cikluose su juristais. Teisininkai dalinsis projekte įgyta patirtimi.

Pirmininkai šio etapo metu galės pateikti ir kartu su juristais spręsti jų bendrijų aktualiausias problemas, susipažinti su problemų sprendimo būdais.

Kviečiame Prienų rajono daugiabučių namų, sodų, garažų, gyvenamųjų kvartalų bendrijų pirmininkus registruotis ir dalyvauti paskutinėje projekto dalyje. Registracija vykdoma telefonu +370 649 33 333 arba el. paštu info@linuva.lt. Papildomos informacijos galite rasti www.linuva.lt.

Prienų r. savivaldybės informacija

Komentarai

komentarai