„Vytauto“ vanduo – jau „Amazon“ lentynose

0
1376

Su JAV skandalingųjų krepšinio žvaigždžių LiAngelo ir LaMelo Ballų atvykimu į Birštoną, Prienų-Birštono klubo rėmėja „Birštono mineralinių vandenys“ su savo prekės ženklu „Vytautas“ toliau skinasi kelius tarptautinėse rinkose.

Nuo kovo pradžios „Vytauto“ mineralinis vanduo atsidūrė e. milžinės „Amazon“ lentynose Didžiosios Britanijos rinkoje. Čia 12 buteliukų po 500 ml „Vytauto“ vandens kainuoja 12,99 GBP (beveik 15 Eur), arba vienas – 1,1 GBP (1,3 Eur). Lietuviškoje e. parduotuvėje „Barbora“ toks pats buteliukas kainuoja šiandien kainuoja 0,32 Eur (be šiuo metu taikomos nuolaidos 0,43 Eur).

Norbertas Pranckus, „Birštono mineralinių vandenų“, valdančių „Vytauto“ prekės ženklą, valdybos pirmininkas, kainų skirtumą vadina normaliu.

„Tai lemia skirtingos rinkos, logistika, susideda daugybė veiksnių, aspektų. Bemaž visose užsienio rinkose „Vytauto“ vandens buteliukas kainuoja daugiau nei Lietuvoje“, – kalba p. Pranckus ir paklaustas apie pardavimus, teigia, kad tai dar tik pradžia.

„Pasigirti daug kuo neturime, tačiau dar vienas kelias ieškoti naujų eksporto rinkų“, – priduria p. Pranckus.

Pradėjo nuo marškinėlių

Su p. Ballų atvykimu Lietuvą, Prienų-Birštono klubo „Vytautas“ pasinaudojo dėmesio banga – „Amazon“ metų pradžioje pasirodė vardiniai marškinėliai su amerikiečių krepšininkų vardais, o jų kaina siekė net 99 USD. Pirmieji marškinėliai buvo iššluoti vos kiek daugiau nei per dieną.

vz.lt informacija

Komentarai

komentarai