Egidijus Janavičius padėjo „Agrorodeo“ komandai pirmą kartą pasiekti finišą Dakaro ralyje

0
2104

„Agrorodeo“ komanda (Vaidotas Žala) pirmą kartą pasiekė Dakaro ralio finišą! Iki tol keli bandymai užbaigti Dakaro ralį nebuvo sėkmingi.

Prie to itin daug prisidėjo mechanikas iš Prienų – Egidijus Janavičius. „Agrorodeo“ komanda iš lietuvių ekipažų finišavo antra ir užėmė 18-ą vietą, tačiau praktiškai visą Dakaro ralį tai buvo greičiausias automobilis lietuvių tarpe (lūžęs pusašis stipriai pablogino galutinį rezultatą) ir jei ne vienas nesėkmingas etapas – labai tikėtina komanda būtų papuolusi netgi į dešimtuką geriausiųjų (vienam etape pavyko finišuoti 9-iems, tai irgi geriausias rezultatas lietuvių tarpe)!

Visą Dakaro ralį stabiliai važiavę „CRAFT Bearings“ komandos (Antanas Juknevičius) nariai užėmė iki šiol aukščiausią vietą (12-ą) tarp Baltijos atstovų Dakaro ralyje apskritai (prieš tai geriausias rezultatas irgi priklausė A. Juknevičiui – 2017 m. 21-a vieta).

Kitą mechaniką iš Prienų (Darių Biesevičių) savo gretose turinti „General Financing team Pitlane“ (Benediktas Vanagas) komanda finišavo 30-ta. Daug gedimų patyrusiai komandai tai ganėtinai geras rezultatas, Dakaro ralis įveiktas!

Agrorodeo Dakar nuotraukos

 

 

 

Komentarai

komentarai